Student-stagiaire

HRspecial-01-omzo3topj3kv2rklvrbxukzd98ur05y4p5v29psu7c

Wat ons bijzonder maakt

  • Uitstekende stagevergoeding
  • Eigen werkplek
  • Regelmatig leuke kantooractiviteiten

Jouw sterke punten

  • Ambitieus
  • Talentvol
  • Gehecht aan het zuiden net als wij
lamp-01-1-omzo3vkdwrnfpzhvks56zkiag0lhfk5ldf6189q1uw

Highlights

  • Werken in Eindhoven, Venlo of Maastricht
  • Je bent (bijna) masterstudent
  • Actief op het hoogste niveau

Wat ga je doen?

Studenten en net afgestudeerde juristen heten we van harte welkom om het vak in de praktijk te leren kennen. Je gaat mee naar zittingen en neemt deel aan besprekingen met collega’s en cliënten. Je levert een concrete bijdrage aan lopende zaken en brengt een nieuw geluid in ons kantoor. Je deelt je ervaringen met medestagiaires en andere jonge juristen, en werkt samen met mensen die hun kennis graag met je delen.

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Het talent heb je al, aan de kennis en expertise wil je graag werken. Je bent gegrepen door het recht en kunt niet wachten om je tot specialist te ontwikkelen. Liefst bij een kantoor dat werkt op het hoogste niveau, maar met een menselijker tempo dan op veel andere plekken. En graag in het Zuiden van het land, want dat is de regio die jij – net als wij – in je hart gesloten hebt.

Wat bieden we je

We zijn gevestigd in Eindhoven, Venlo en Maastricht. Als student krijg je een marktconforme stagevergoeding van 850 euro, een eigen werkplek en een laptop. En omdat we het belangrijk vinden dat je naast je harde werk goed ontspant, schuif je aan bij de gezamenlijke kantoor lunch, en mag je aansluiten bij alle sociale activiteiten zoals bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel of een sportactiviteit.

Ons verhaal

Groei is de natuurlijke staat van mensen en bedrijven. We willen en moeten vooruit. En het is de ambitie die ons voorwaarts duwt. Boels Zanders biedt ondernemers en organisaties extra kracht en kennis bij het realiseren van hun doelen. Met een enorme passie voor ons eigen vak helpen we cliënten bij dat van hen. Met alle kennis, expertise en creërend vermogen die daarvoor nodig zijn. Vanuit onze kantoren in Eindhoven, Venlo en Maastricht ondersteunen we cliënten door heel Nederland en ver daarbuiten. De expertise van onze 130 medewerkers, onder wie 80 advocaten, omvat verschillende specialismen die we inzetten voor ondernemingen, vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.