Over Boels Zanders

Groei is de natuurlijke staat van mensen en bedrijven. We willen en moeten vooruit. En het is de ambitie die ons voorwaarts duwt. Boels Zanders biedt ondernemers en organisaties extra kracht en kennis bij het realiseren van hun doelen. Met een enorme passie voor ons eigen vak helpen we cliënten bij dat van hen. Met alle kennis, expertise en creërend vermogen die daarvoor nodig zijn. Vanuit onze kantoren in Eindhoven, Venlo en Maastricht ondersteunen we cliënten door heel Nederland en ver daarbuiten. De expertise van onze 130 medewerkers, onder wie 80 advocaten, omvat verschillende specialismen die we inzetten voor ondernemingen, vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.

Onze cultuur

We houden van de verschillen, maar bewaken de eenheid. Onze betrokkenheid bij elkaar, onze cliënten en onze omgeving is de basis voor ons succes. Het goed voor elkaar hebben én het goed voor elkaar doen: daarop steunt onze cultuur.

Collega's over Boels Zanders

“Als je blijft doen wat je altijd deed, zal er nooit iets veranderen.”
“Het geheim van succes is om het gewone ongewoon goed te doen.”

Facts over Boels Zanders

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg Boels Zanders ook op social media

Vacatures bij Boels Zanders

Advocaat-stagiaire Insolventie en Herstructurering

Faillissementsmedewerker

Student-stagiaire

Juridisch secretaresse

Advocaat-stagiaire Vastgoed- en Aanbestedingsrecht

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.