Tarieven

Nobi is het employer branding platform voor de advocatuur. Met ons bereik van 53.000+ professionals uit de advocatuur zijn we bij uitstek geschikt om jouw nieuwe collega’s te vinden. Start dus vandaag nog met Nobi.

Onze highlights

Start vandaag nog met succesvol werven

Kantoorpagina

€295,- / jaar

Vertel wat jouw kantoor uniek maakt

Vacatureseat

€95,- / mnd*

Een vaste vacatureplek, voor wisselende vacatures

Losse vacature

€395,- / 30 dgn.

Jouw vacature zichtbaar in het hart van je doelgroep

Met een vacatureseat heb je gedurende 12 maanden een vaste vacatureplek op het platform, die je naar eigen wens met wisselende vacatures kunt invullen. Een student-stagiair, advocaat-stagiair, office-manager of medewerker? Het kan allemaal!

Andere wensen of meer vacatureseats nodig? We stellen graag een pakket op maat samen. Neem dan contact met ons op.

*Je ontvangt een factuur voor 12 maanden.

Add-on: wil je jouw vacature actief gepromoot hebben op LinkedIn, geen probleem. We richten deze campagne voor je in voor slechts €295,-.

Wat zit er standaard inbegrepen bij een seat?

Voor iedere seat die je hebt kun je een vacature plaatsen op onze vacaturebank. Je kunt de vacature regelmatig wisselen of juist continu onder de aandacht brengen bij je doelgroep.

Iedere plaatsing is inclusief promotie op de social media kanalen van Nobi.

Extra mogelijkheden

Actiever met jouw openstaande vacatures aan de slag? Maak dan gebruik van onze jobmarketing methode. Dan brengen we jouw vacature middels LinkedIn advertising actief onder de aandacht.

Ben je niet tevreden over de teksten? Laat je hier kansen liggen? De tekstschrijvers van Blue River kijken graag met je mee.

Neem voor meer informatie contact met ons op. We helpen je graag verder.