Vind jouw nieuwe collega met Nobi

Als je wilt blijven groeien heb je goede mensen nodig. Mensen die niet alleen inhoudelijk goed en gedreven zijn, maar die ook iedere dag weer met plezier aan de slag gaan. Omdat ze perfect bij jouw kantoor passen. Maar hoe vind je deze nieuwe collega’s? Nobi is het enige employer branding platform binnen de advocatuur dat jouw kantoor een podium biedt om te laten zien hoe het is om bij jou te werken.

Met een bereik van 53.000 juridische professionals en 3.000 unieke bezoekers per maand is Nobi dé plek om jullie verhaal te vertellen.

Hoe bereiken we de doelgroep?

Onze marketing is gericht op het promoten van de kantoren en vacatures bij de juiste doelgroep, via de juiste kanalen in de juiste ‘tone of voice’. Kennis van de markt is hierbij cruciaal.

Waarom zou ik Nobi inzetten?

Een vacature plaatsen op een vacaturebank zonder vervolgactie is geld weggooien. In een schaarse markt zul je de (latent) werkzoekenden moeten overtuigen om voor jou te kiezen. Nobi biedt je als branchespecialist het podium om de juiste doelgroep online te bereiken.

Ik heb zelf al een werken bij website!

In een markt met schaarste zijn werkzoekenden aan zet. Op ons platform vinden ze alle kantoren en het verhaal dat hen uniek maakt. Nobi is dus ondersteunend aan je eigen website en laat de verschillen zien tussen jouw kantoor en al die andere kantoren.

Wat is jullie trackrecord op dit moment?

Nobi is een dienst van Blue River, een advieskantoor dat kantoren binnen de advocatuur al jaren begeleidt bij vraagstukken op het gebied van marketing en arbeidsmarktcommunicatie. Vanuit die expertise is Nobi ontstaan. Onze kracht ligt in kennis van de branche en kennis van online marketing en arbeidsmarktcommunicatie. Wij weten de doelgroep te bereiken en zij weten ons als specialist te vinden. Dat laten de cijfers ook zien.

Waarom zou ik kiezen voor Nobi?

Als we iets kunnen zeggen is dat we branchespecialisten zijn. We weten wat er speelt binnen de markt en hoe we de doelgroep optimaal kunnen bereiken. We kijken naar de sterke punten van kantoor en wat het leuk maakt om bij jullie te werken. (Employer) branding zit in ons bloed.

Wat doen jullie standaard?

  • Vermelding op het platform met een zeer hoog bereik in het hart van de doelgroep
  • Vermelding in onze nieuwsbrief werkzoekenden
  • Promotie op onze socials

Wat kunnen jullie extra doen?

  • Jobmarketing
  • Strategie en tekstuele ondersteuning vanuit Blue River

Transparant en helder

Je komt bij ons niet voor verrassingen te staan. We werken met vaste tarieven zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zullen we eens afspreken? Of wil je direct aan de slag?