(Startend) advocaat-stagiair of advocaat-medewerker project- en gebiedsontwikkeling

HRspecial-01-omzo3topj3kv2rklvrbxukzd98ur05y4p5v29psu7c

Wat ons bijzonder maakt

  • Hecht team
  • Gerenommeerd nichekantoor
  • Uitgebreide persoonlijke ontwikkeling

Jouw sterke punten

  • Gedreven
  • Ambitieus
  • Passie voor project- en gebiedsontwikkeling
lamp-01-1-omzo3vkdwrnfpzhvks56zkiag0lhfk5ldf6189q1uw

Highlights

  • Startend of klaar voor een overstap
  • Teamplayer
  • Werken bij een topspeler

Wat ga je doen?

Onze praktijk groeit en daarom zoeken wij mensen zoals jij; gedreven, met de ambitie om je (verder) te specialiseren in de wereld van project- en gebiedsontwikkeling. Je wilt uitgedaagd worden met complexe zaken – meestal civielrechtelijk, deels op het snijvlak met het bestuursrecht – en werken voor topcliënten die alleen genoegen nemen met de beste adviezen. Herken je dit? Dan ben je geschikt voor ons kantoor en deze vacature.

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Jij bent een gedreven advocaat-stagiair of advocaat-medewerker, of je hebt de ambitie om dat te worden. Je hebt een passie voor project- en gebiedsontwikkeling. Je zoekt een uitdaging in het hart van het juridische vakgebied bij een kantoor dat acteert op het hoogste juridische niveau. Jij bent geschikt voor een start bij of overstap naar Infense advocaten!

Wat bieden we je

Bij Infense advocaten krijg jij alle ruimte om te werken voor de top van de markt en je te ontwikkelen tot een vakspecialist. Je wordt onderdeel van een dynamisch en hecht team. Wij staan klaar om je in juridisch opzicht uit te dagen, te begeleiden en te ondersteunen. En laten we niet vergeten: Deventer, onze centraal in het land gelegen thuisbasis, biedt een geweldige omgeving om te werken en eventueel te wonen.

Ons verhaal

Wij zijn Infense advocaten. Een hecht team van twaalf advocaten, een juridisch medewerker en drie secretaresses. Wij zijn een gerenommeerd nichekantoor, gespecialiseerd in aanbestedingsrecht, bouwrecht en project- en gebiedsontwikkeling. Bij ons krijg jij alle ruimte om te werken voor de top van de markt en je te ontwikkelen tot een vakspecialist. Je wordt onderdeel van een dynamisch en hecht team. Wij staan klaar om je in juridisch opzicht uit te dagen, te begeleiden en te ondersteunen.