Over Infense advocaten

Wij zijn Infense advocaten. Een hecht team van twaalf advocaten, een juridisch medewerker en drie secretaresses. Wij zijn een gerenommeerd nichekantoor, gespecialiseerd in aanbestedingsrecht, bouwrecht en project- en gebiedsontwikkeling. Bij ons krijg jij alle ruimte om te werken voor de top van de markt en je te ontwikkelen tot een vakspecialist. Je wordt onderdeel van een dynamisch en hecht team. Wij staan klaar om je in juridisch opzicht uit te dagen, te begeleiden en te ondersteunen.

Onze cultuur

Bij Infense advocaten staat kwaliteit, plezier in het werk, teamwork en drive centraal. En ja, een goede balans tussen werk en privé is voor ons vanzelfsprekend. En laten we niet vergeten: Deventer, onze centraal in het land gelegen thuisbasis, biedt een geweldige omgeving om te werken en eventueel te wonen.

Collega's over Infense advocaten

“Uitdagend werk in een fijne sfeer op een mooie plek. Wat wil je nog meer?”
“Bij Infense werken betekent samenwerken in uitdagende zaken. Een plek om teamspeler te zijn én jezelf te ontplooien.”

Facts over Infense advocaten

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg Infense advocaten ook op social media

Vacatures bij Infense advocaten

(Startend) advocaat-stagiair of advocaat-medewerker project- en gebiedsontwikkeling

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.