Juridisch secretaresse

HRspecial-01-omzo3topj3kv2rklvrbxukzd98ur05y4p5v29psu7c

Wat ons bijzonder maakt

  • Enthousiast en gedreven team
  • Goede persoonlijke ontwikkelmogelijkheden
  • Innovatief kantoor

Jouw sterke punten

  • Behulpzaam
  • Je ziet oplossingen, geen problemen
  • Kunt omgaan met deadlines
lamp-01-1-omzo3vkdwrnfpzhvks56zkiag0lhfk5ldf6189q1uw

Highlights

  • Uitzicht op vast contract
  • Minimaal afgeronde MBO opleiding
  • Relevante werkervaring is een pre

Wat ga je doen?

Ter uitbreiding van ons team zijn wij voor onze vestiging in Eindhoven op zoek naar een initiatiefrijke juridisch secretaresse met doorzettingsvermogen en organisatorisch talent. Je komt te werken in een team van 5 secretaresses en 2 faillissementsmedewerksters die samen zo’n 20 advocaten ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding (Hbo is een pre) en werkt en denkt op Hbo-niveau. Je bent toe aan een nieuwe stap in je carrière. Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een pre. Je ICT-kennis is up to date en programma’s zoals Office, MS Teams en Skype kennen voor jou geen verrassingen. Je bent klantgericht, representatief en bent vol energie klaar voor een nieuwe uitdaging. Ervaring als (juridisch) secretaresse is een grote pre.

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Jij bent Mbo of Hbo afgestudeerd in de richting van management assistent / officemanagement / secretaresse of vergelijkbaar. Je bent enthousiast over het vak en hebt bij voorkeur gedegen relevante werkervaring. Je krijgt energie van het assisteren van advocaten en het bieden van ondersteuning bij hun werkzaamheden. Naast de advocaten waarvoor je zelf verantwoordelijk bent, help je uiteraard ook je collega’s uit de brand waar nodig. Je bent energiek, neemt het initiatief, je hebt doorzettingsvermogen en je bezit de nodige dosis organisatiesensitiviteit. Je bent dienstverlenend, denkt mee en handelt proactief. Je ziet oplossingen, geen problemen. Veranderingen zie je als een uitdaging. Je wordt niet onrustig van deadlines en bent niet snel van je stuk te krijgen. Je kunt structuur aanbrengen in omvangrijke dossiers en bent zeer nauwkeurig. Je voert in samenspraak met je collega’s het officemanagement van de praktijk uit. Je weet met gemak telefoonbeantwoording, agendabeheer en email te combineren met het uitwerken van juridische documenten en dossierbeheer én je werkt graag samen in een team met andere secretaresses.

Wat bieden we je

Ons team is jong, enthousiast en ambitieus. Boels Zanders Advocaten hanteert uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij ondersteunen en faciliteren verdere (persoonlijke) ontwikkeling en wij staan open voor ideeën om samen verder te komen. Onze werkomgeving is dynamisch. Innovatie staat hoog in het vaandel. Starten is per direct mogelijk. Je krijgt uitzicht op een vast dienstverband bij een kantoor dat plezier en prestatie graag samen ziet gaan.

Ons verhaal

Groei is de natuurlijke staat van mensen en bedrijven. We willen en moeten vooruit. En het is de ambitie die ons voorwaarts duwt. Boels Zanders biedt ondernemers en organisaties extra kracht en kennis bij het realiseren van hun doelen. Met een enorme passie voor ons eigen vak helpen we cliënten bij dat van hen. Met alle kennis, expertise en creërend vermogen die daarvoor nodig zijn. Vanuit onze kantoren in Eindhoven, Venlo en Maastricht ondersteunen we cliënten door heel Nederland en ver daarbuiten. De expertise van onze 130 medewerkers, onder wie 80 advocaten, omvat verschillende specialismen die we inzetten voor ondernemingen, vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.