Faillissementsmedewerker

HRspecial-01-omzo3topj3kv2rklvrbxukzd98ur05y4p5v29psu7c

Wat ons bijzonder maakt

  • Enthousiast en gedreven team
  • Goede ontwikkelmogelijkheden
  • Innovatief kantoor

Jouw sterke punten

  • Leergierig
  • Proactief & assertief
  • Zelfstandig
lamp-01-1-omzo3vkdwrnfpzhvks56zkiag0lhfk5ldf6189q1uw

Highlights

  • Kennis faillissementsrecht is fijn maar geen must
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar
  • Communicatief vaardig

Wat ga je doen?

Als faillissementsmedewerker verzorg je correspondentie met diverse betrokken partijen, bewaak je termijnen, voer je betalingen uit, stel je (concept) faillissementsverslagen op, en onderhoud je communicatie tussen curator/bewindvoerder en rechtbank. Werkzaamheden omvatten ook postverwerking, agendabeheer, contact met crediteuren/leveranciers, debiteurenincasso’s, personeelscontact, rechtbankcommunicatie, ondersteuning, betalingen, eigendomsafwikkeling en faillissementsveilingbegeleiding.

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Wij zijn op zoek naar iemand die zich vol passie en energie op deze uitdaging wil storten. Ervaring en/of enige kennis van faillissementsrecht is een pre, maar niet direct noodzakelijk. Ook (financieel) administratieve ervaring kan behulpzaam zijn. Je bent minimaal drie dagen per week inzetbaar, waarbij de dagen in overleg zijn te bepalen. Meer uren zijn altijd welkom. Je herkent jezelf in de omschrijving: leergierig, proactief, assertief en zelfstandig. Je hebt affiniteit met en/of interesse in (de juridische en administratieve aspecten van) faillissementen en surseances van betaling. Je krijgt energie van het assisteren van advocaten en het bieden van ondersteuning bij hun werkzaamheden. Communicatie, zowel intern als extern, is een belangrijk onderdeel. Daarom is goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

Wat bieden we je

Ons team is jong, enthousiast en ambitieus. Boels Zanders Advocaten hanteert uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij ondersteunen en faciliteren verdere (persoonlijke) ontwikkeling en wij staan open voor ideeën om samen verder te komen. Onze werkomgeving is dynamisch. Innovatie staat hoog in het vaandel. Starten is per direct mogelijk. Je krijgt uitzicht op een vast dienstverband bij een kantoor dat plezier en prestatie graag samen ziet gaan.

Ons verhaal

Groei is de natuurlijke staat van mensen en bedrijven. We willen en moeten vooruit. En het is de ambitie die ons voorwaarts duwt. Boels Zanders biedt ondernemers en organisaties extra kracht en kennis bij het realiseren van hun doelen. Met een enorme passie voor ons eigen vak helpen we cliënten bij dat van hen. Met alle kennis, expertise en creërend vermogen die daarvoor nodig zijn. Vanuit onze kantoren in Eindhoven, Venlo en Maastricht ondersteunen we cliënten door heel Nederland en ver daarbuiten. De expertise van onze 130 medewerkers, onder wie 80 advocaten, omvat verschillende specialismen die we inzetten voor ondernemingen, vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.