Advocaat-stagiaire Vastgoed- en Aanbestedingsrecht

HRspecial-01-omzo3topj3kv2rklvrbxukzd98ur05y4p5v29psu7c

Wat ons bijzonder maakt

  • Afwisseling en boeiende baan
  • Prettige werkomgeving
  • Uitstekende persoonlijke ontwikkelmogelijkheden

Jouw sterke punten

  • Assertief
  • Zelfverzekerd
  • Ambitieus
lamp-01-1-omzo3vkdwrnfpzhvks56zkiag0lhfk5ldf6189q1uw

Highlights

  • Affiniteit met vastgoed, aanbesteding en / of staatssteun
  • Een brede vastgoedpraktijk
  • Team van 11 advocaten

Wat ga je doen?

Je gaat werken in een brede vastgoedpraktijk. Op actieve wijze draag je bij aan de ontwikkeling van de praktijk en je draait volwaardig mee in ons team. Onze specialisatie Vastgoedrecht bestaat uit 11 advocaten die zich vanuit onze vestigingen in Maastricht, Venlo en Eindhoven bezig houden met alle facetten van het civiele vastgoed: bouwprojecten, bouwarbitrages, koop en verkoop van vastgoed, huurrecht, projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling en overige vastgoedrecht.

Ook het aanbestedings- en staatssteunrecht behoren in de meest ruime zin tot het werkterrein van de specialisatie Vastgoed. Onze boeiende vastgoedpraktijk is een praktijk met zowel een nationaal als internationaal karakter. Je adviseert en procedeert over de breedte van je subspecialisaties, waarbij de nadruk ligt op advies.

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Je beschikt over een assertief karakter, bent zelfverzekerd, ambitieus, commercieel ingesteld en initiatiefrijk. Je denkt in oplossingen: voor cliënten heeft ‘oplossen’ meer waarde dan ‘gelijk krijgen’ en dat zie jij als geen ander. Je bent praktisch ingesteld en begrijpt de commerciële belangen van je cliënt, maar bezit ook juridische scherpte en procedeert als het nodig is graag. Je bent analytisch sterk, pragmatisch ingesteld en communicatief vaardig. Je beschikt over een uitstekende kennis van het verbintenissen- en goederenrecht en hebt een meer dan gemiddelde affiniteit met vastgoed, aanbesteding en / of staatssteun. Flexibiliteit en bereidheid te werken binnen de andere vestigingen waar en wanneer is voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden we je

Naast een afwisselende en boeiende baan in een toonaangevende praktijk bieden we je ook aansprekende zaken zoals zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en voortdurende mogelijkheden om jezelf nog verder te ontwikkelen en carrière te maken. Wij stimuleren en ondersteunen je bij je persoonlijke ontwikkeling middels interne en externe cursussen en een persoonlijk opleidingsbudget. Bovendien krijg je veel ruimte voor eigen initiatief. Je standplaats (of een mix van standplaatsen) wordt in overleg bepaald (Venlo, Eindhoven, Maastricht).

Ons verhaal

Groei is de natuurlijke staat van mensen en bedrijven. We willen en moeten vooruit. En het is de ambitie die ons voorwaarts duwt. Boels Zanders biedt ondernemers en organisaties extra kracht en kennis bij het realiseren van hun doelen. Met een enorme passie voor ons eigen vak helpen we cliënten bij dat van hen. Met alle kennis, expertise en creërend vermogen die daarvoor nodig zijn. Vanuit onze kantoren in Eindhoven, Venlo en Maastricht ondersteunen we cliënten door heel Nederland en ver daarbuiten. De expertise van onze 130 medewerkers, onder wie 80 advocaten, omvat verschillende specialismen die we inzetten voor ondernemingen, vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.