Advocaat-stagiaire Insolventie en Herstructurering

HRspecial-01-omzo3topj3kv2rklvrbxukzd98ur05y4p5v29psu7c

Wat ons bijzonder maakt

 • Open en informele werkomgeving
 • Afwisseling en uitdaging
 • Uitstekende ontwikkelmogelijkheden

Jouw sterke punten

 • Teamspeler
 • Analytisch
 • Affiniteit met insolventie en/of herstructurering
lamp-01-1-omzo3vkdwrnfpzhvks56zkiag0lhfk5ldf6189q1uw

Highlights

 • Kennis verbintenissen- / goederenrecht
 • Probleemoplosser
 • Commercieel

Wat ga je doen?

Werk dat ertoe doet in een omgeving die er ook voor jou is. Als advocaat-stagiair(e) insolventie en herstructurering krijg je in onze brede praktijk alle ruimte om je verder te ontwikkelen. In een informele sfeer leer je het vak in al zijn aspecten kennen: van begeleiden en adviseren tot procederen. Binnen het team ga je je bezighouden met juridische aspecten van personen en ondernemingen in financiële moeilijkheden en help je organisaties zich voor te bereiden op een veranderende toekomst.
We geloven in de kracht van verscheidenheid, ook in kennis en ervaring. Daarom draai je als advocaat-stagiair(e) volwaardig mee in ons team. Je werkt adviezen en processtukken uit, verdiept je in jurisprudentie en stelt contracten op. Je overlegt met cliënten over de behandeling van hun zaak, onderhandelt en procedeert waar nodig. Ook lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van ons kantoor. Een van de advocaten in ons team is jouw patroon, die je begeleidt in de ontwikkeling van je inhoudelijke en commerciële vaardigheden.

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Je bent ambitieus, assertief en initiatiefrijk. Je kunt niet wachten om binnen ons kantoor verder te groeien in je rol als advocaat. Commercieel als je bent, grijp je de kansen die je ziet. Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten:

 • Je bent analytisch sterk, juridisch scherp en communicatief vaardig
 • Je erkent dat ‘oplossen’ voor cliënten meer waarde heeft dan ‘gelijk krijgen’
 • Je procedeert als het nodig is graag
 • Je kennis van het verbintenissen- en goederenrecht is uitstekend
 • Uit je ervaring blijkt affiniteit met vraagstukken op het gebied van insolventie en/of herstructureringen.

Wat bieden we je

Een divers team in een open en informele werkomgeving. We staan voor elkaar klaar, werken hard, maar maken ook veel plezier. Een hecht team vinden we belangrijk en daarom organiseren we jaarlijks diverse uitjes en informele activiteiten. We ondersteunen en faciliteren verdere (persoonlijke) ontwikkeling en staan open voor ideeën om samen verder te komen. Als je bij ons komt werken, mag je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband. Je startsalaris is EUR 3.472 bruto per maand. Daarnaast ontvang je onder meer 8% vakantiegeld, 26 vakantiedagen, extra studiedagen en een reiskostenvergoeding. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor jouw pensioenopbouw. Ook kom je in aanmerking voor een collectieve kantoorbonus. Niet alleen tijdens, maar ook na jouw advocaatstage zorgen wij ervoor dat je volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden hebt. Starten is per direct mogelijk.

Ons verhaal

Groei is de natuurlijke staat van mensen en bedrijven. We willen en moeten vooruit. En het is de ambitie die ons voorwaarts duwt. Boels Zanders biedt ondernemers en organisaties extra kracht en kennis bij het realiseren van hun doelen. Met een enorme passie voor ons eigen vak helpen we cliënten bij dat van hen. Met alle kennis, expertise en creërend vermogen die daarvoor nodig zijn. Vanuit onze kantoren in Eindhoven, Venlo en Maastricht ondersteunen we cliënten door heel Nederland en ver daarbuiten. De expertise van onze 130 medewerkers, onder wie 80 advocaten, omvat verschillende specialismen die we inzetten voor ondernemingen, vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.