HRspecial-01-omzo3topj3kv2rklvrbxukzd98ur05y4p5v29psu7c

Wat ons bijzonder maakt

  • Doorgroeimogelijkheden
  • Talentmanagementprogramma
  • Thuiswerkmogelijkheden

Jouw sterke punten

  • Analytisch
  • Teamplayer
  • Creatief en nieuwsgierig
lamp-01-1-omzo3vkdwrnfpzhvks56zkiag0lhfk5ldf6189q1uw

Highlights

  • Team van 7 advocaten en 2 ondersteuners
  • Minimaal 3 jaar ervaring
  • Ambitieus team

Wat ga je doen?

Ons team Bouw bestaat uit zeven bouwrechtadvocaten gespecialiseerd in civiel recht en twee team-assistenten (juridisch secretaresses). Samen helpen wij onze klanten bij bouwprojecten, van klein tot groot, van woning tot woonwijken en van wegen tot windmolenparken. Daarbij adviseren we over contracten/contractvorming, samenwerkingsvormen, aanbestedingen en algemene voorwaarden, waaronder de UAV, UAV GC en DNR en staan we onze klanten bij in geschillen. Onze klanten zijn onder andere middelgrote en grote aannemers (waaronder diverse uit de top 20 in Nederland), installateurs, leveranciers van bouwproducten en ontwikkelaars.

Na jouw inwerkperiode, waarin je ons kantoor en onze klanten goed leert kennen, ga je aan de slag met eigen dossiers en bouw je een eigen klantenportefeuille op. Je draait direct mee in de proces- en adviespraktijk en maakt onderdeel uit van een ambitieus team. Daarnaast werk je samen met advocaten van andere servicegebieden bij bijvoorbeeld projectontwikkelingsvraagstukken.

We vinden het leuk om jou te laten uitblinken, dus krijg je het werk waar je goed in bent en dat je leuk vindt om te doen. Je vertaalt jouw kennis in praktische adviezen. Dat is dankbaar werk, want je merkt hoe blij de klant is als die direct verder kan met jouw advies. Hoewel je problemen onderkent, blijf je altijd denken in oplossingen. Heel afwisselend en dynamisch dus. Hierbij kun je op hulp rekenen: jouw collega’s sparren graag met je.

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Wij zijn niet op zoek naar het schaap met de vijf poten. Dit schaap bestaat namelijk niet. We zijn op zoek naar een advocaat bouwrecht met minstens 3 jaar werkervaring die is afgestudeerd in Nederlands Recht, richting civiel. Jouw analytisch vermogen en oordeelsvorming zijn goed ontwikkeld. Verder is het handig als je een teamspeler bent die houdt van de bouwbranche. Ook de technische aspecten hebben jouw interesse. Je bent creatief, nieuwsgierig en je wilt kwaliteit leveren. Daarom zul je je bij ons thuis voelen, want we willen allemaal het beste resultaat behalen voor onze klanten. Misschien heb je een commerciële instelling en de ambitie om door te groeien? Dit kunnen ook eigenschappen zijn die je bij ons wilt ontwikkelen.

Wat bieden we je

  • Een salaris tussen € 5.283,84 en € 8.805,22 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en werkervaring) op basis van een 40-urig (fulltime) dienstverband.
  • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
  • Maximaal 3 verplichte verlofdagen, waarvan 2 voor rekening van werkgever.
  • Thuiswerkmogelijkheden en -vergoeding.

Bij ons kun je jouw talenten optimaal benutten. Daarom hebben wij een talentmanagementprogramma ontwikkeld. In dit programma krijg jij de mogelijkheid om je, ook als je al veel werkervaring hebt, te blijven ontwikkelen. Samen met jouw ‘buddy’ praat je regelmatig over jouw ambities en ontwikkelvragen en je hebt uiteraard de mogelijkheid cursussen en opleidingen te volgen. Wij helpen je daar graag bij.

Ons verhaal

Bij Poelmann van den Broek zijn wij deskundig op maar liefst 12 specialisaties, waaronder bouw, productie, tech, intellectuele eigendom en IT. Op die manier kun jij jouw kennis ontwikkelen in een onderwerp dat jij interessant vindt. Als kantoor helpen we onze klanten met een breed scala aan juridische expertise. Om dezelfde reden verwelkomen we als werkgever een breed scala aan vaardigheden, standpunten en achtergronden bij onze collega’s. Gelijke kansen voor iedereen maakt ons innovatiever en creatiever. Word jij hier net zo enthousiast van als wij? Dan maken we graag kennis.