Over Poelmann van den Broek

Bij Poelmann van den Broek zijn wij deskundig op maar liefst 12 specialisaties, waaronder bouw, productie, tech, intellectuele eigendom en IT. Op die manier kun jij jouw kennis ontwikkelen in een onderwerp dat jij interessant vindt. Als kantoor helpen we onze klanten met een breed scala aan juridische expertise. Om dezelfde reden verwelkomen we als werkgever een breed scala aan vaardigheden, standpunten en achtergronden bij onze collega’s. Gelijke kansen voor iedereen maakt ons innovatiever en creatiever. Word jij hier net zo enthousiast van als wij? Dan maken we graag kennis.

Onze cultuur

Scherp zijn is verbonden met de geschiedenis van ons kantoor. Zo stonden wij al sinds onze oprichting, in 1976, bekend als ‘De cowboys van de Curacaoweg’. Iedereen bij ons is gedreven om risico’s te beheersen, geschillen te voorkomen en groeikansen te benutten. Ondernemers zien daarin hun gelijke. In een wereld waarin elke innovatie prikkelt met nieuwe perspectieven, gaat het om voorop blijven. Nu en morgen.

Ons kantoor kenmerkt zich door een informele sfeer. Vanaf moment één maak je deel uit van ons gehele team. Het hebben en behouden van een gezonde werk-privébalans staat bij ons hoog in het vaandel. Wij denken daarom graag mee over hoe jíj jouw werkweek het liefst indeelt. Heldere communicatie en transparantie is wat ons verder kan brengen: enkel op die manier kunnen wij en jij blijven groeien!

Collega's over Poelmann van den Broek

“Ook als beginnend advocaat krijg ik volop ruimte.”
“Bij het spelen van een potje padel is een duo van een advocaat-stagiair en een partner vanzelfsprekend.”

Facts over Poelmann van den Broek

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg Poelmann van den Broek ook op social media

Vacatures bij Poelmann van den Broek

Advocaat arbeidsrecht

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.