Over Zandvoort Legal

Twee zielen één gedachte. Wij zijn ervan overtuigd dat je, om ondernemers bij te kunnen staan, ook zelf ondernemend moet zijn. Ondernemerschap zit in ons DNA. Het helpt ons om sneller te doorgronden wat er speelt. Om sneller de vraag achter de vraag boven tafel te krijgen. En uiteindelijk snel en efficiënt onze doelen te bereiken. Het helpt ons te zijn wie we willen zijn; de rechterhand voor ondernemend Nederland. Wat ons vooral ‘anders’ maakt, is onze aanpak: we werken veel met abonnementen. Voor ons en onze klanten is dat dé manier om optimaal samen te werken. We gaan zoveel mogelijk preventief te werk en hanteren een proactieve aanpak. Geen uren harken dus, maar vanuit betrokkenheid de klant ontzorgen. Zandvoort Legal staat voor vernieuwing en kent een volledig digitale werkwijze.

Onze cultuur

Onze werklocatie vind je tegenover het Centraal Station in een prachtig monumentaal kantoorpand. We zijn no-nonsense, werken resultaatgericht, kennen een open en eerlijke kantoorsfeer en zijn zeer betrokken bij onze omgeving. Bij ons geen hierarchie maar teamwork!

Collega's over Zandvoort Legal

“”Dat betekent dat geen enkele dag hetzelfde is. Een kleine maar hechte groep collega’s waarmee je kunt sparren en die altijd voor je klaar staan. Een fijne (vaste) klantenkring waar veel regelmatig contact mee is. Gezellige borrels en uitstapjes. Mijn conclusie? Een gezellig, fijn en leerzaam kantoor om voor te werken. Daarom zit ik al ruim vijf jaar op de stoel van advocaat”.”

Facts over Zandvoort Legal

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg Zandvoort Legal ook op social media

Vacatures bij Zandvoort Legal

Advocaat arbeidsrecht – civiel recht

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.