Over Wolfs Advocaten

Wolfs Advocaten is een nichekantoor dat zich richt op de branches internationale handel, transport, logistiek en douane. We zijn gespecialiseerd in (internationaal) handelsrecht, transportrecht, douanerecht, ondernemingsrecht, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en cannabisrecht. We hebben zowel een grote nationale als internationale praktijk met bekende en gerenommeerde cliënten. Wolfs Advocaten houdt van een praktische benadering van juridische vraagstukken. Hands-on, oplossingsgericht, met korte lijnen, als ‘trusted advisor’, betrouwbaar, integer en klantvriendelijk.

Onze cultuur

Wolfs Advocaten is een klein en gezellig maar ambitieus kantoor. Hart voor de zaak, én voor elkaar. De werksfeer is informeel. Iedereen krijgt de ruimte om zich op zijn of haar manier te ontwikkelen. Maastricht is onze thuisbasis. Dat zegt genoeg: een internationale allure, bourgondische gezelligheid en heerlijk wonen en werken.

Collega's over Wolfs Advocaten

“Het internationale karakter van kantoor is heel bijzonder. Onze zaken zijn divers en uitdagend. Met cliënten van over de hele wereld.”
“Teamgevoel is voor ons heel belangrijk. Sámen behalen we de beste resultaten.”

Facts over Wolfs Advocaten

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg Wolfs Advocaten ook op social media

Vacatures bij Wolfs Advocaten

Advocaat-stagiaire / juridisch-medewerker

Student medewerker

Advocaat-medewerker

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.