Over Van Uitert & Quist

In een goede werkrelatie tussen een advocaat en een cliënt is communicatie essentieel. Wij houden van duidelijke communicatie, waarbij we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen en daarbij volledig transparant zijn. En zo gaan we ook met elkaar om. Korte lijnen en een platte organisatiestructuur zorgen ervoor dat er een hecht en gelijkwaardig team is ontstaan. Waarin onze specialisaties: Personen- en familierecht, handelsrecht, incasso, strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht en jeugdrecht door echte ambitieuze specialisten worden uitgevoerd.

Onze cultuur

Wat ons kantoor bijzonder maakt? Dat we allemaal onszelf kunnen en mogen zijn. We lijken allemaal niet op elkaar maar waarderen elkaar des te meer. Dit maakt dat we als hecht team werken maar wel in alle vrijheid. De energieke uitstraling van ons kantoor geeft iedereen de ruimte om in alle rust op een eigen werkplek te kunnen werken. We houden van ambitie en stimuleren dan ook al onze medewerkers om zich te blijven ontwikkelen middels (specialisatie)opleidingen. We durven wel te zeggen dat onze work-life balance prima in orde is. Natuurlijk moet er soms iets af en moet je soms even een extra stap zetten. Maar dit is uitzondering en niet regelmaat. Kortom een mooi kantoor om voor te werken, al zeggen we het zelf.

Collega's over Van Uitert & Quist

“De dynamiek, het bijstaan van zowel particulieren als ondernemingen en het oplossen van ingewikkelde, juridische kwesties spreken mij tot op de dag van vandaag nog steeds aan.”

Facts over Van Uitert & Quist

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg Van Uitert & Quist ook op social media

Vacatures bij Van Uitert & Quist

Advocaat personen- en familierecht

Advocaat ondernemingsrecht/ arbeidsrecht

Open sollicitatie

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.