Over Stellicher

Stellicher advocaten zijn advocaten met meer dan alleen kennis van de wet. Onze visie? Advocatuur is een probleemoplossend vak en dus een ambacht waarin creativiteit onmisbaar is. Werken bij Stellicher, dat is werken in een team van ijzersterke juridische specialisten. Die houden van rendement, van scherpte, korte lijnen en duidelijke taal. Omdat we geloven dat we daarmee ons hoogste doel bereiken: tevreden cliënten. Voor onze collega’s is er ruimte waarin je jouw eigen ideeën vormgeeft en tot realiteit maakt. We bieden ruime doorgroeimogelijkheden, met de mogelijkheid tot instap in het partnerprogramma. Uiteraard hebben we uitstekende arbeidsvoorwaarden en is er een goede balans tussen werk en privé.

Onze cultuur

Bij Stellicher houden we niet van hiërarchie. Samenwerken aan de uitdagingen van onze klanten is ons belangrijkste doel. We werken graag hard maar houden zeker ook van plezier maken. Er heerst een stimulerende en informele werksfeer. Gezamenlijke lunches, uitjes, het sfeervolle pand en de uitstekende ligging (naast het Sonsbeekpark en dicht bij het centrum van Arnhem) dragen hier natuurlijk aan bij.

Collega's over Stellicher

“Advocatuur is een probleemoplossend vak waarin creativiteit onmisbaar is.”

Facts over Stellicher

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg Stellicher ook op social media

Vacatures bij Stellicher

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.