Over Rozemond Advocaten

Vanuit persoonlijke betrokkenheid hebben we met een select team van negen advocaten dat gespecialiseerd is in bouwrecht en aanbestedingsrecht, langlopende relaties met opdrachtgevers opgebouwd die gefundeerd zijn op vertrouwen. Onze opdrachtgevers zijn aannemers, installateurs, ontwikkelaars, architecten, raadgevend ingenieurs, woningcorporaties, projectmanagementbureaus. Een van de uitkomsten van een cliëntenonderzoek was dat men zei zich gesteund en geholpen te voelen in een vaak stressvolle periode. Zaak- en oplossingsgerichtheid prevaleren. Kort op de bal. Geen bureaucratie maar effectiviteit en zekerheid. We zijn nooit gefuseerd en zijn dat ook niet van plan. Daarmee lukt het aan onze kernwaarden vast te houden. Vanaf 1974 is het kantoor gevestigd op het huidige adres aan de Herengracht.

Onze cultuur

Vanuit persoonlijke betrokkenheid hebben we met een select team van tien advocaten dat gespecialiseerd is in bouwrecht en aanbestedingsrecht langlopende relaties opgebouwd die gefundeerd zijn op vertrouwen. Humor en eerlijkheid hebben we hoog in het vaandel staan. Oprechte belangstelling voor onze klanten is het fundament van kantoor en kenmerkend voor onze cultuur. En om onze onderlinge band ook buiten kantoor sterk te houden organiseren we met regelmaat een borrel of we gaan met elkaar uit eten. Ook kijken we elk jaar uit naar ons kantoorweekend in Londen. Natuurlijk moet ook daar lekker worden gegeten.

Collega's over Rozemond Advocaten

“”Werken voor Rozemond is werken bij het meest toonaangevende bouwrecht kantoor in Nederland.””

Facts over Rozemond Advocaten

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Vacatures bij Rozemond Advocaten

Juridisch secretaresse

Open sollicitatie

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.