Over Rozemond Advocaten

Bij Rozemond advocaten staat persoonlijke betrokkenheid centraal in elke klantrelatie. Met een toegewijd team van negen gespecialiseerde advocaten hebben we langlopende partnerships opgebouwd die gebaseerd zijn op vertrouwen en wederzijds respect. Onze opdrachtgevers zijn aannemers, installateurs, ontwikkelaars, architecten, raadgevend ingenieurs, woningcorporaties en projectmanagementbureaus. Uit een recent klantenonderzoek bleek dat onze opdrachtgevers zich gesteund en geholpen voelen in vaak stressvolle periodes. Wij richten ons op praktische, oplossingsgerichte benaderingen en blijven altijd wendbaar en effectief. Bureaucratie laten we links liggen – wij geven de voorkeur aan efficiëntie en betrouwbaarheid. Sinds onze oprichting hebben we onze onafhankelijkheid behouden en we hebben geen plannen om te fuseren. Dit stelt ons in staat om trouw te blijven aan onze kernwaarden. Ben je gepassioneerd over bouw- en aanbestedingsrecht? Dan nodigen we je graag uit om ons toegewijde team te versterken en samen met ons het verschil te maken.

Onze cultuur

Vanuit persoonlijke betrokkenheid hebben we met een select team van tien advocaten dat gespecialiseerd is in bouwrecht en aanbestedingsrecht langlopende relaties opgebouwd die gefundeerd zijn op vertrouwen. Humor en eerlijkheid hebben we hoog in het vaandel staan. Oprechte belangstelling voor onze klanten is het fundament van kantoor en kenmerkend voor onze cultuur. Dat we gevestigd zijn op een prachtige locatie op de Herengracht in Amsterdam draagt zeker bij aan het werkgeluk. En om onze onderlinge band ook buiten kantoor sterk te houden organiseren we met regelmaat een borrel of we gaan met elkaar uit eten. Ook kijken we elk jaar uit naar ons kantoorweekend in Londen. Natuurlijk moet ook daar lekker worden gegeten.

Collega's over Rozemond Advocaten

“”Werken voor Rozemond is werken bij het meest toonaangevende bouwrecht kantoor in Nederland.””

Facts over Rozemond Advocaten

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg Rozemond Advocaten ook op social media

Vacatures bij Rozemond Advocaten

Open sollicitatie

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.