Over Nysingh

We zijn een full service advocaten- en notarissenkantoor met locaties in Utrecht, Arnhem en Zwolle met meer dan 100 advocaten en notarissen. We zijn thuis in de organisaties die Nederland vormen. Ondernemingen, overheid, zorg- en onderwijsinstellingen en organisaties in de verzekeringsbranche. Met onze brede ervaring en specifieke kennis zijn we dagelijks met hun uitdagingen in de weer en daar doe jij ook vanaf dag een actief aan mee. Daarom werk je hier altijd nauw samen in integrale teams, die steeds opnieuw samengesteld worden per zaak. Zo zorgen we ervoor dat onze cliënten altijd, op tijd, de juiste afslag nemen.

Onze cultuur

De ontwikkeling van medewerkers staat bij Nysingh centraal. Om hier aan bij te dragen hebben wij het Kompas Opleidingshuis ontwikkeld. Wij bieden trainingen aan die jou helpen om je verder te ontwikkelen als professional. Zo vinden wij het belangrijk dat je naast jouw juridische vaardigheden werkt aan persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. Bepaalde onderdelen zitten standaard in het programma en sommige onderdelen zijn op basis van je eigen ontwikkelbehoefte beschikbaar. We hebben een laagdrempelige en toegankelijke kantoorcultuur waarin je met gemak bij elkaar binnenloopt voor inhoudelijk overleg of wat gezelligheid

Collega's over Nysingh

“Al vrij snel mag je zelf de koers uitstippelen, daar leer je echt het meest van.”
“Hier krijg ik de mogelijkheid om mezelf steeds weer uit te dagen.”

Facts over Nysingh

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg Nysingh ook op social media

Vacatures bij Nysingh

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.