Over LXA

Wij zijn LXA. Een modern advocatenkantoor dat werkt voor ondernemers, ondernemingen en investeerders. Onze advocaten zijn specialisten. Wij zijn scherp, pragmatisch en servicegericht en leveren naast advies ook oplossingen. Duidelijkheid en richting is wat wij onze relaties bieden. Eenvoudig als het kan, gedetailleerd als het moet. Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen. Trust = Everything!

Onze cultuur

LXA, opgericht in 2011, is een dynamisch advocatenkantoor met twee vestigingen in Den Bosch en Amsterdam. Met een team van 12 partners, 40 gespecialiseerde professionals en 19 ondersteunende medewerkers bieden wij een breed scala aan hoogwaardige juridische diensten. Onze advocaten zijn gekwalificeerde specialisten en worden erop uitgekozen dat ze passen bij onze visie en relaties: alle advocaten hebben het LXA DNA. Het is van belang dat onze relaties een klik hebben met de collega’s en dat hij of zij begrijpt dat een goed advies niet altijd ingewikkeld en lang behoeft te zijn. Vaak is juist een kort, bondig en to the point advies wenselijk. Wat we nog meer zijn? Wij zijn een gezellig, laagdrempelig en bourgondisch kantoor die samen veel leuke activiteiten doen. Iedereen is bij ons gelijk en er hangt altijd een fijne en warme sfeer op kantoor.

Collega's over LXA

“Ik voelde me direct onderdeel van de organisatie en kreeg snel veel zelfstandigheid en vertrouwen. Hier wordt het recht op topniveau bedreven en werk je voor bekende namen en grote bedrijven.”
“Bij LXA heerst een open cultuur, iedereen is heel erg betrokken. We vormen samen met partners en advocaten écht 1 team, dit merk je niet alleen bij samenwerken maar ook in de dagelijkse gang van zaken.”

Facts over LXA

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg LXA ook op social media

Vacatures bij LXA

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.