Over Keizersgracht Ray Advocaten

Keizergracht Ray bestaat uit een gedreven team van advocaten/juristen en binnendienstmedewerkers (incasso, secretarieel en commercieel). We helpen ondernemers (het MKB- en het grootbedrijf) met variërende civielrechtelijke vraagstukken. Daarbij spelen Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Vastgoed en het Verbintenissenrecht de boventoon. Ons kantoor streeft naar langdurige relaties met deze ondernemers. De klant is voor ons dus geen onbekende. In de dienstverlening vertaalt zich dat naar een proactieve houding in het relatiecontact en ook in de informatievoorziening. Er worden periodiek online kennissessies georganiseerd en er vinden op ons kantoor geregeld fysieke bijeenkomsten plaats om ondernemers te ontvangen en in te lichten. Onze advocaten/juristen zijn – afgezien van deze informerende en adviserende taak – uiteraard ook actief in het voeren van gerechtelijke procedures. De werksfeer op ons kantoor is prettig en informeel. Deze informele contacten hebben wij ook graag met onze relaties. Er wordt hard gewerkt, maar humor en ontspanning zijn minstens zo belangrijk.

Onze cultuur

Binnen ons kantoor heerst een open cultuur en bestaat ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Verder krijg je de mogelijkheid om te bouwen aan je eigen expertise/specialisatie. Er is met regelmaat vakinhoudelijk overleg. Er kan een persoonlijk opleidingsplan worden opgesteld, waarbij het volgen van een specialisatie-opleiding (bij voldoende werkervaring) bespreekbaar is. Voor juristen is het volgen van de Beroepsopleiding Advocatuur op termijn mogelijk.

Collega's over Keizersgracht Ray Advocaten

“Werken bij Keizersgracht is werken met en voor onze klanten.”

Facts over Keizersgracht Ray Advocaten

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg Keizersgracht Ray Advocaten ook op social media

Vacatures bij Keizersgracht Ray Advocaten

Advocaat/ jurist civiel- en/of arbeidsrecht

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.