Over HJ Advocaten & Mediators

HJ Advocaten & Mediators is een jong, professioneel en energiek kantoor, waar we met een enthousiast en gedreven team werken in uiteenlopende dossiers. We zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, contracten, arbeidsrecht, huurrecht en faillissementsrecht. Omdat we graag winnen maar een geschil liever oplossen hebben we ook twee ervaren mediators in huis. Onze klanten zijn vooral MKB-ondernemingen. Zij waarderen ons om onze betrokkenheid, gedrevenheid en heldere adviezen.

Onze cultuur

Team HJ hecht aan een informele en open werksfeer waarin veel wordt gelachen. We zijn teamplayers die graag willen scoren, maar doen dat graag op een prettige en sportieve manier. Zelf zijn we ook behoorlijk sportief. Zo krijg je bij ons een abonnement op de Vondelgym. En met een pingpongtafel in de kelder en een jeu de boulesbaan voor de deur organiseren we regelmatig een battle tegen een bevriend kantoor. Uiteraard houden we ook van gezelligheid. Ons prachtige kantoor aan de Amstel in het centrum van Amsterdam is dan ook een mooie uitvalsbasis voor borrel of boottochtje. HJ hecht aan een goede balans tussen werk en privé. Parttime en hybride werken is dus mogelijk.

Collega's over HJ Advocaten & Mediators

“Je krijgt hier alle ruimte en het vertrouwen om kansen te creëren.”

Facts over HJ Advocaten & Mediators

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Vacatures bij HJ Advocaten & Mediators

(Gevorderd) Advocaat-stagiair ondernemingsrecht / insolventierecht

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.