Over Het WerkLab

Het LegalLab (onderdeel van Het WerkLab) is hét juridisch expertisecentrum voor werkgevers en ondernemers die vooruit willen. We helpen ze met heldere strategieën, adviezen en oplossingen voor de vraagstukken en uitdagingen die voorliggen. Niet alleen die van vandaag, ook die van morgen. Of het nu gaat om het opstellen of beoordelen van contracten en beleidsstukken of het uitbrengen van een advies op het gebied van het arbeidsrecht, contractenrecht en privacyrecht, het LegalLab staat altijd voor onze relaties klaar. Wij hebben dromen. Jij vast ook. Laten we samen kijken hoe wij jou kunnen helpen en jij ons. Wij werken in een innovatie hub @Titaan (of thuis, of waar je maar wilt). We hebben klanten in alle soorten en maten en arbeidsvoorwaarden waar je echt op zit te wachten: onbeperkt vakantiedagen – wij vertrouwen erop dat jij een professional bent en een goede balans weet te vinden tussen vrij zijn, werkgeluk, klanttevredenheid en groei van Het WerkLab. Winstdeling – zonder jou maken we die winst niet. Wel zo fair dat jij dan meedeelt toch?! Persoonlijk ontwikkelingsbudget – stilstand is achteruitgang. Wij investeren in jou en daarmee in Het WerkLab.

Onze cultuur

Onze cultuur? Die moet je zelf ervaren. Maar als wij het mogen benoemen zijn we: laagdrempelig, open, vooruitstrevend, gericht op persoonlijke ontwikkeling. En nog belangrijker: jouw werkgeluk staat bij ons op 1.

Collega's over Het WerkLab

“Bij ons heb je echt de kans om mee te bouwen.”
“Het leuke is dat vaste uren kunt werken, gedetacheerd kunt worden of zelfs als ZZP-er voor onze klanten kunt werken.”

Facts over Het WerkLab

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg Het WerkLab ook op social media

Vacatures bij Het WerkLab

Jurist Arbeidsrecht

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.