Over Heisterborg International

Heisterborg International is onderdeel van de Heisterborg Group, een adviesbureau gespecialiseerd in fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch advies. Je vindt ons in Emsbüren, vlak over de grens. Ons team ondersteunt en begeleidt uitsluitend Nederlandse ondernemingen die de Duitse markt willen ontdekken of al succesvol onderweg zijn. Bij Heisterborg maak je deel uit van 10 juridische en 15 fiscale specialisten met jarenlange ervaring in grensoverschrijdende vraagstukken. Al onze collega’s zijn tweetallig om zo onze klant maximaal en in hun eigen taal te kunnen helpen.

Onze cultuur

Ondanks onze Duitse roots zijn we alles behalve hiërarchisch ingesteld. We werken in een team en zijn een team. Waar ieders inbreng gelijk wordt meegenomen in het belang van onze klanten. We houden van plezier maken met elkaar en alle deuren staan altijd open.

Collega's over Heisterborg International

“De kracht van ons kantoor is de kracht van het team. Samenwerken aan het belang van onze klant in een grensoverschrijdende praktijk. “

Facts over Heisterborg International

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg Heisterborg International ook op social media

Vacatures bij Heisterborg International

Open sollicitatie

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.