Over Hanze Advocaat

We zijn een groeiend en bloeiend nichekantoor die vanuit Zwolle meer dan 250 zorgklanten bedient. Er is geen andere branche dan de zorg die maatschappelijk relevanter is. Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Het zijn de meest kwetsbaarste momenten in een mensenleven. Het is daarom super dankbaar om elke dag mee te werken aan de grote (en kleinere) uitdagingen die zorgorganisaties op werkgeversvlak hebben. Zodat er nog betere zorg geleverd kan worden. Kennis delen vinden we hierin erg belangrijk. Daarom hebben we onze Juridische Helpdesk en onze Hanze academy, waarmee we veel workshops geven. Onze missie is om mensen en organisaties succesvoller te maken.

Onze cultuur

Bij Hanze werken we samen. Samen met onze klanten en samen met elkaar. Ons team vult elkaar naadloos aan en zorgt dat er naast hard werken ook voldoende ruimte is voor ontspanning met elkaar. We lunchen samen in onze keuken, we borrelen samen en meerdere keren per jaar gaan we een leuke activiteit doen. No-nonsense is ons kernwoord. Doe maar gewoon dan doe je gek zat. We zijn wars van hiërarchie en dat maakt echt gewoon heel fijn om bij ons te werken. Al zeggen we het zelf.

Collega's over Hanze Advocaat

“Het werken in een team waar iedereen gelijk is zorgt ervoor dat dit echt de plek is waar ik thuis hoor. “

Facts over Hanze Advocaat

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg Hanze Advocaat ook op social media

Vacatures bij Hanze Advocaat

Advocaat arbeidsrecht senior

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.