Over Dirkzwager

Dirkzwager is een top 15 kantoor met vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Bij ons werken iedere dag meer dan 370 collega’s – advocaten, (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en ondersteuning – met elkaar aan hetzelfde doel: de best mogelijke oplossingen voor onze cliënten. We zijn betrokken bij onze cliënten, maar zuinig op elkaar. Bij Dirkzwager krijg je de ruimte om te ontdekken, groeien, specialiseren en ontwikkelen. En om mee te praten over belangrijke thema’s en de toekomst van kantoor.

Onze cultuur

Onze advocaten, notarissen en fiscalisten zijn betrokken mensen die voldoening halen uit het vinden van oplossingen die écht verder helpen. Collega’s en cliënten waarderen de brede blik en aanpak van Dirkzwager, waarbij altijd wordt gekeken naar de vraag achter de vraag en waar professionaliteit en zakelijkheid samengaan met mensgerichtheid. Samenwerken betekent voor Dirkzwager ook samenwerken met de maatschappij. Zo vormen de thema’s zorg en energie(transitie) strategische speerpunten voor ons kantoor en werken we samen met diverse overheidsinstellingen aan maatschappelijke uitdagingen.

Collega's over Dirkzwager

“Dirkzwager gaat echt voor duurzame relaties.”

Facts over Dirkzwager

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg Dirkzwager ook op social media

Vacatures bij Dirkzwager

Junior Belastingadviseur VPB

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.