Over DHC Advocaten

DHC Advocaten is het grootste advocatenkantoor in Gorinchem en daar zijn we best trots op. Van oudsher heeft DHC veel trouwe cliënten uit de regio, al weten inmiddels ook veel cliënten daarbuiten ons te vinden. We houden ons vooral bezig met het ondernemingsrecht in ruime zin met een bijzondere focus op het bouw- en vastgoedrecht en insolventierecht. We werken voornamelijk voor ondernemingen in het MKB(+).Onze klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de snelheid en onze nuchterheid: wij adviseren ze in heldere en begrijpelijke taal. Daarnaast vinden ze het prettig dat we met ze meedenken en daarbij ook verder kijken dan ‘het dossier’.

Onze cultuur

Bij DHC kom je te werken in team van bevlogen en energieke advocaten, die iedere dag gaan voor het beste resultaat voor de cliënten. Het team bestaat uit een aantal door de wol geverfde advocaten, van wie je veel kunt leren, maar ook uit een aantal ‘jonge honden’. Je kunt bij ons zowel thuis- als parttime werken, maar we waarderen het wel als je het grootste deel van de tijd op kantoor bent. We vinden het namelijk leuk als je bij de wekelijkse advocatenlunch bent. We doen ook regelmatig gezellige dingen met elkaar, variërend van de wekelijkse vrijdagmiddagborrel tot een jaarlijkse kerstviering (mét cabaret!). Tot slot krijg je bij DHC alle kansen om je te specialiseren, sterker nog, dat moedigen we graag aan.

Collega's over DHC Advocaten

“Bij DHC heerst een prettige sfeer, zijn de lijnen kort, gaan we samen voor kwaliteit en heb ik een prachtige werkplek. Dat wil ik niet meer missen!”
“De sfeer bij DHC Advocaten is ontspannen en informeel. Ons team van advocaten en ondersteuners is zeer loyaal. De meesten werken hier al jarenlang. En als ze kantoor al verlaten dan is dat vanwege hun pensionering!”

Facts over DHC Advocaten

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg DHC Advocaten ook op social media

Vacatures bij DHC Advocaten

Niets gevonden.

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.