Over BarentsKrans

BarentsKrans is een onafhankelijk Nederlands advocaten- en notarissenkantoor. Met ruim 170 kantoorgenoten werken wij aan mooie juridische uitdagingen, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn gevestigd in een modern kantoor op een historische locatie in het centrum van Den Haag. Binnen ons kantoor werk je aan procedures, adviezen of de begeleiding van transacties. Aan mooie zaken in de top van de markt. We dagen je uit jouw expertise uit te bouwen. We leggen de lat hoog. Zo bieden we onze cliënten kwaliteit die leidt tot succes. Succes in de resultaten die we behalen, in langdurige relaties met cliënten en in onze toonaangevende rankings.

Onze cultuur

We hebben plezier in wat we doen en dat werkt inspirerend. We zijn dedicated, ondernemend en hebben oog voor elkaar. Onze open cultuur en persoonlijke begeleiding zijn daarbij onmisbaar. Omdat we korte lijnen hebben spar je met zowel (senior) medewerkers als met partners. Op die manier blijven we leren van en met elkaar. Naast de beroepsopleiding draagt ook ons interne opleidingsprogramma, de BK Academy, bij aan jouw continue ontwikkeling. Bij BarentsKrans vinden we kennisontwikkeling en kennisdeling belangrijk. Het deelnemen aan een specialisatieopleiding zoals de Grotius Academie is onderdeel van het medewerkerschap. Daarnaast krijg je de ruimte om te werken aan publicaties of blogs. Ook bestaat de mogelijkheid om bij te dragen aan maatschappelijke initiatieven. Zo groei je op zowel de inhoud als op persoonlijk vlak. We organiseren regelmatig activiteiten, zoals sectielunches, borrels, kantoorfeesten en een zeil- en wintersportweekend. Daardoor leer je collega’s ook op een andere manier kennen. Zo werken we met succes én met plezier.

Collega's over BarentsKrans

“Je krijgt de ruimte om eigen verantwoordelijkheid te ontplooien. Er heerst een mentaliteit van ‘learning by doing’ en ‘laat het maar zien’.”
“Kenmerkend voor BarentsKrans is de open cultuur: transparant en laagdrempelig. De teams zijn hecht en door de hele organisatie heen zijn de lijnen kort. De omvang van ons kantoor maakt dit mogelijk.”

Facts over BarentsKrans

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Volg BarentsKrans ook op social media

Vacatures bij BarentsKrans

Niets gevonden.

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.