Over Adelmeijer Hoyng Advocaten

Kwaliteit en klantgerichtheid, dát is waar wij voor staan. Ons doel is niet alleen om cliënten juridisch bij te staan, maar ook om strategisch en financieel mee te denken, kansen te signaleren én te benutten. Kernwaarden als professionaliteit, betrokkenheid en vertrouwen zijn ons ethisch kompas. Zij vormen de kern van de manier waarop wij de dingen doen, waar we in geloven en hoe we met elkaar omgaan. Met een omvang en praktijk die ons in het topsegment van Limburgse advocatenkantoren plaatst, richten wij ons met name op (MKB en grotere) ondernemingen, (semi-)overheden en instellingen. Ons kantoor biedt jou de kans mee te doen in de voorhoede, zowel binnen als buiten de provincie Limburg. Hier, waar elke dag nieuwe uitdagingen worden aangegaan en grenzen worden verlegd, vind je de ideale omgeving om jezelf te ontwikkelen en te excelleren. Welkom bij Adelmeijer Hoyng Advocaten!

Onze cultuur

Wij streven naar topkwaliteit, maar dat betekent niet dat we naast onze schoenen lopen. Integendeel; wij zijn geen voorstanders van ‘stijve harken’ en ‘hoog van de toren blazen’. Wij geloven in een open cultuur waarin je gewoon jezelf kunt zijn. Hier draait het niet alleen om juridische kennis, maar ook om jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij ons gaat hard werken hand in hand met plezier maken, zowel bij het oplossen van complexe juridische vraagstukken als bij het genieten van informele activiteiten zoals de vrijdagmiddagborrel of sportieve uitdagingen. Want elkaar uitdagen doen we hier graag, zowel zakelijk – om je naar een hoger niveau te tillen – als sportief. Als jij ambitieus bent, ideeën durft om te zetten in actie en waarde hecht aan een plezierige en inspirerende werkomgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Collega's over Adelmeijer Hoyng Advocaten

“Ruimte krijgen om het beste uit mezelf te halen.”
“Verveling? Zeker niet in mijn job!”

Facts over Adelmeijer Hoyng Advocaten

Verhouding man/vrouw/x

Verhouding leeftijd

Verhouding Adviespraktijk/Procespraktijk

Kantoor in beeld

Vacatures bij Adelmeijer Hoyng Advocaten

Advocaat-medewerker ondernemings- en insolventierecht

Niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel of wellicht hebben we geen openstaande vacatures op dit moment, maar mogen wij jou echt niet missen binnen ons kantoor? Laten we dan toch kennismaken en neem contact met ons op.