4 maart 2021

Student stagiair

In overleg
Bij Holla Advocaten
te ‘s-Hertogenbosch – Eindhoven
bieden-01

Jouw sterke punten

  • Resultaatgericht
  • Teamspeler
  • Authentiek
HRspecial-01

Wat ons bijzonder maakt 

  • Werken bij top 30 kantoor
  • Uitstekende ontwikkelmogelijkheden
  • Kantoorbrede stage
lamp-01

Highlights

  • Bezig met je master
  • Uitstekende resultaten
  • Fulltime stage

Wat ga je doen

Door in de praktijk mee te werken kom je met alle facetten van het vak in aanraking. Het bijwonen van zittingen en besprekingen, ondersteunende werkzaamheden in lopende zaken: alles komt aan bod. Je loopt fulltime stage en maakt kennis met alle rechtsgebieden binnen Holla Advocaten. Je wordt begeleid door ervaren advocaten en gaat samen met hen op pad.

“Verbinden en persoonlijk, samen met onze cliënten en vooral ook met elkaar”

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Je bent bezig met je master ne wilt graag ervaren hoe het er in de praktijk van een advocaat aan toegaat. Je behaalt uitstekende resultaten en hebt een specialisatie in Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Insolventie, Aansprakelijkheid, Vastgoed, Bestuursrecht, Gezondheidsrecht of Intellectuele Eigendom.

Wat bieden we je

Tijdens je stage bij ons ervaar je dat geen dag hetzelfde is en dingen niet altijd lopen zoals je had gepland. Een leerzame ervaring dus en na afloop kun je goed beoordelen of het vak, het kantoor en de mensen je aanspreken. Een kantoorbrede studentstage duurt 2 maanden.

Ons verhaal

Ons verhaal begint al in 1879 te ’s-‘s-Hertogenbosch. Inmiddels bevinden we ons in de top 30 van Nederlandse advocatenkantoren en hebben we specialisten op meer dan 20 rechtsgebieden in huis. Onze klantenkring is heel divers en verspreid over heel Nederland. Zo hebben we klanten die actief zijn in zorg en welzijn, agri & food, maar ook in de mediawereld. Voor al deze klanten geldt dat wij werken als één team. Van partner tot junior advocaat, iedereen is even belangrijk in het samen behalen van topresultaten.

Je bent bij ons dan ook niet jarenlang de assistent van de assistent; je voert snel je eigen klantgesprekken en krijgt verantwoordelijkheid. Want het vak leer je in de praktijk. Met soms veeleisende klanten die houden van onze één-op-één aanpak. Ja, natuurlijk moet je daarbij af en toe sterk in je schoenen staan. Maar weet dat je er nooit alleen voor staat. Ervaren collega’s helpen je bij het maken van de scherpste keuzes. Je krijgt het vertrouwen en de vrijheid om dingen zelf te ontdekken, zonder dat we je laten verdwalen. Dat is typisch Holla.

Ook onmiskenbaar Holla is onze sfeer. Ambitie en drive gecombineerd met een aangenaam, vriendelijk karakter; Holla laat zien dat het kan. We werken hard, maar maken zeker ook tijd voor the good life. Wat ons betreft onmisbaar voor wie het best tot z’n recht wil komen!