Advocaat(-stagiaire) of Jurist Onderwijs

HRspecial-01-omzo3topj3kv2rklvrbxukzd98ur05y4p5v29psu7c

Wat ons bijzonder maakt

  • Toonaangevende onderwijspraktijk
  • Afwisseling en uitdaging
  • Uitstekende ontwikkelmogelijkheden

Jouw sterke punten

  • Teamspeler
  • Hart voor het onderwijs
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
lamp-01-1-omzo3vkdwrnfpzhvks56zkiag0lhfk5ldf6189q1uw

Highlights

  • Bestuurs- of onderwijsrecht is een pré
  • Parttime of fulltime mogelijk
  • Ook als juridisch ondersteuner mogelijk

Wat ga je doen?

Voor ons team Onderwijsrecht zoeken wij een nieuwe collega. Team onderwijs bestaat uit 9 advocaten die vanuit verschillende juridische disciplines werkzaam zijn voor de onderwijssector. We zoeken een echte teamspeler, een jurist met hart voor het onderwijs.

Je hebt bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen als (toekomstig) advocaat(-stagiaire) (afstudeerrichting bestuursrecht / onderwijsrecht is een pré). Ook als je jezelf niet als advocaat ziet werken maar juist als juridisch ondersteuner werkzaam wil zijn of blijven nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Dus heb je bijvoorbeeld ervaring als onderwijsjurist voor een onderwijsinstelling, adviesbureau of advocatenkantoor? Reageer dan zeker! De uren zijn in overleg te bepalen van 0,6 tot 1 FTE.

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Wij vinden het belangrijk dat je werk van juridisch hoog niveau is, maar ook dat je zaken helder en begrijpelijk uiteen kunt zetten. Je hebt een goed analytisch vermogen en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast, ambitieus en flexibel, met een sterke wil om je voortdurend te ontwikkelen.

Wat bieden we je

Wij bieden je een afwisselende en boeiende baan in een toonaangevende onderwijspraktijk, variërend van ondersteuning verlenen in dossiers en ten behoeve van publicaties/kennissessies tot (afhankelijk van deskundigheid en ervaringsjaren) zelfstandig adviseren, procederen, publiceren en presenteren.
Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en voortdurende mogelijkheden om jezelf nóg verder te ontwikkelen. Wij stimuleren en ondersteunen je bij je persoonlijke ontwikkeling door middel van interne en externe cursussen en een persoonlijk opleidingsbudget. Bovendien krijg je veel ruimte voor eigen initiatief om je ontwikkeling richting te geven.

Onze cliënten zijn voornamelijk actief vanuit Zuid-Nederland (Noord-Brabant en Limburg). Binding met deze regio’s is dus een pré. Je standplaats is Eindhoven. Flexibel werken en thuiswerken behoort in overleg tot de mogelijkheden.

Ons verhaal

Groei is de natuurlijke staat van mensen en bedrijven. We willen en moeten vooruit. En het is de ambitie die ons voorwaarts duwt. Boels Zanders biedt ondernemers en organisaties extra kracht en kennis bij het realiseren van hun doelen. Met een enorme passie voor ons eigen vak helpen we cliënten bij dat van hen. Met alle kennis, expertise en creërend vermogen die daarvoor nodig zijn. Vanuit onze kantoren in Eindhoven, Venlo en Maastricht ondersteunen we cliënten door heel Nederland en ver daarbuiten. De expertise van onze 130 medewerkers, onder wie 80 advocaten, omvat verschillende specialismen die we inzetten voor ondernemingen, vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.