Advocaat-stagiaire Bestuurs- en Omgevingsrecht

HRspecial-01-omzo3topj3kv2rklvrbxukzd98ur05y4p5v29psu7c

Wat ons bijzonder maakt

  • Uitgebreide persoonlijke ontwikkelmogelijkheden
  • Toonaangevende praktijk
  • Informele sfeer

Jouw sterke punten

  • Passie voor het vak
  • Commercieel
  • Ambitieus en flexibel
lamp-01-1-omzo3vkdwrnfpzhvks56zkiag0lhfk5ldf6189q1uw

Highlights

  • Gezonde work/life balance
  • Standplaats in overleg
  • Bestuursrecht en/of omgevingsrecht

Wat ga je doen?

Wij geloven in het bieden van slimme praktische oplossingen. Niet onnodig ingewikkeld en tijdrovend en zonder ellenlange verhalen. Wij bieden veel ruimte om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen, kansen te signaleren en nauw samen te werken met professionals uit andere praktijkgroepen.

Voor ons team Bestuursrecht zoeken wij een nieuwe collega die hoofdzakelijk werkzaam zal zijn in bestuurs- en omgevingsrechtelijke dossiers. Een (toekomstig) advocaat-stagiaire met passie voor het vak, die meewerkt aan oplossingen voor onze cliënten.

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Je werk is van juridisch hoog niveau maar je kunt het helder en duidelijk uiteenzetten. Je hebt een goed analytisch vermogen en je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast, ambitieus en flexibel, met een sterke wil om je voortdurend te ontwikkelen. Ook zit gevoel voor commercie in je DNA verweven.

Wat bieden we je

Naast een afwisselende en boeiende baan in een toonaangevende Bestuursrecht praktijk bieden we je ook aansprekende zaken zoals goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en voortdurende mogelijkheden om jezelf nog verder te ontwikkelen. Wij stimuleren en ondersteunen je bij je persoonlijke ontwikkeling middels interne- en externe cursussen en een persoonlijk opleidingsbudget. Bovendien krijg je veel ruimte voor eigen initiatief.

Onze cliënten zijn voornamelijk actief vanuit Zuid-Nederland (Noord-Brabant en Limburg). Binding met deze regio’s is een pre. Team bestuursrecht werkt intensief samen over de vestigingen heen, zodat je standplaats (Eindhoven, Venlo of Maastricht) in overleg te bepalen is.

Ons verhaal

Groei is de natuurlijke staat van mensen en bedrijven. We willen en moeten vooruit. En het is de ambitie die ons voorwaarts duwt. Boels Zanders biedt ondernemers en organisaties extra kracht en kennis bij het realiseren van hun doelen. Met een enorme passie voor ons eigen vak helpen we cliënten bij dat van hen. Met alle kennis, expertise en creërend vermogen die daarvoor nodig zijn. Vanuit onze kantoren in Eindhoven, Venlo en Maastricht ondersteunen we cliënten door heel Nederland en ver daarbuiten. De expertise van onze 130 medewerkers, onder wie 80 advocaten, omvat verschillende specialismen die we inzetten voor ondernemingen, vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.