2 maart 2021

Advocaat-stagiair privacy & IT

In overleg
Bij Holla Advocaten
te ‘s-Hertogenbosch
bieden-01

Jouw sterke punten

 • Energiek
 • Enthousiasmerend
 • Proactief
HRspecial-01

Wat ons bijzonder maakt 

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Unieke werksfeer
 • Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket
lamp-01

Highlights

 • (Bijna) afgeronde master met civiel effect
 • Affiniteit privacy & IT
 • Flexibel

Wat ga je doen

De advocaten van de Business Unit IE, IT & Privacy zijn ieder gespecialiseerd in één of meerdere gebieden die onder het IE-recht in de brede zin van het woord vallen. Een aantal van hen is bij uitstek deskundig op het gebied van het Privacy en het IT-recht. Deze specialisten adviseren onder meer over Privacy en Compliance trajecten, houden zich bezig met het opstellen van en het adviseren over de meest uiteenlopende soorten IT-contracten en procederen uiteraard over AVG-inbreuken en mislukte IT-implementaties. Ze vertegenwoordigen een groot aantal nationaal en internationaal opererende bedrijven en instellingen op het gebied van Privacy en IT. Voor de verdere uitbouw van onze BU IE, IT & Privacy zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

“Verbinden en persoonlijk, samen met onze cliënten en vooral ook met elkaar”

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Je brengt energie mee, weet jouw collega’s te enthousiasmeren voor je ideeën en initiatieven. Daarnaast heb je een proactieve instelling, maak je gemakkelijk contact en ben je zeer gemotiveerd om je carrière te starten. Je bent bereid je vol in te zetten voor de belangen van je cliënten.

Ook herken je jezelf in de volgende punten:

 • je bijt je graag vast in juridisch ingewikkelde vraagstukken en procedures;
 • beschikt over uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheid, zowel schriftelijk als mondeling.

Wat bieden we je

Naast dat we ons als kantoor steeds verder willen ontwikkelen, stimuleren we ook jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben we de Holla Academy, die je toegang geeft tot specialisatie opleidingen en extra vaardigheidstrainingen om nog beter tot je recht te komen. Verder bieden we je een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een prettige unieke werksfeer, met daarbij een goede work-life balance.

Ons verhaal

Ons verhaal begint al in 1879 te ’s-‘s-Hertogenbosch. Inmiddels bevinden we ons in de top 30 van Nederlandse advocatenkantoren en hebben we specialisten op meer dan 20 rechtsgebieden in huis. Onze klantenkring is heel divers en verspreid over heel Nederland. Zo hebben we klanten die actief zijn in zorg en welzijn, agri & food, maar ook in de mediawereld. Voor al deze klanten geldt dat wij werken als één team. Van partner tot junior advocaat, iedereen is even belangrijk in het samen behalen van topresultaten.

Je bent bij ons dan ook niet jarenlang de assistent van de assistent; je voert snel je eigen klantgesprekken en krijgt verantwoordelijkheid. Want het vak leer je in de praktijk. Met soms veeleisende klanten die houden van onze één-op-één aanpak. Ja, natuurlijk moet je daarbij af en toe sterk in je schoenen staan. Maar weet dat je er nooit alleen voor staat. Ervaren collega’s helpen je bij het maken van de scherpste keuzes. Je krijgt het vertrouwen en de vrijheid om dingen zelf te ontdekken, zonder dat we je laten verdwalen. Dat is typisch Holla.

Ook onmiskenbaar Holla is onze sfeer. Ambitie en drive gecombineerd met een aangenaam, vriendelijk karakter; Holla laat zien dat het kan. We werken hard, maar maken zeker ook tijd voor the good life. Wat ons betreft onmisbaar voor wie het best tot z’n recht wil komen!