8 maart 2021

Advocaat-medewerker Arbeidsrecht

In overleg
Bij LXA The Law Firm
te ‘s-Hertogenbosch
LXA Nobi
bieden-01

Jouw sterke punten

 • Liefde voor het arbeidsrecht
 • De wens om je verder te ontwikkelen
 • Teamspeler
HRspecial-01

Wat ons bijzonder maakt 

 • Werken bij een toonaangevend kantoor
 • Een hecht team
 • Volop groei-  en ontwikkel mogelijkheden
 • Jaarlijkse kantoortrip
 • Vrijdagmiddagborrel
lamp-01

Highlights

 • 4-5 jaar ervaring in arbeidsrecht
 • Pragmatisch multi talent
 • Zelfstandige teamspeler
 • ‘s-Hertogenbosch

Wat ga je doen

Onze sectie Arbeidsrecht wil graag verder groeien en zijn op zoek naar een juridisch, sociaal en commercieel talent met liefde voor het arbeidsrecht. Een dame of heer met pit, die van aanpakken weet, pragmatisch is ingesteld, maar het tegelijkertijd niet schuwt om een vraagstuk tot de bodem uit te zoeken.

Kortom je draait volledig mee in de advies- en procespraktijk en behandelt ook zelfstandig zaken. Daarnaast lever je een actieve bijdrage in het continu verbeteren van de vaktechnische kwaliteit en deelt deze kennis met cliënten en relaties. Dit doe je door het schrijven van blogs en artikelen maar ook het organiseren van webinars, seminars en workshops. Je staat je ‘mannetje’ in teamverband maar ook zelfstandig.

“LXA is qua ontstaansgeschiedenis een relatief jong kantoor, maar qua ervaringsjaren juist het tegenovergestelde. Er is ontzettend veel kwaliteit in huis op uiteenlopende terreinen.”

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Je beschikt over minimaal 4-5 jaar relevante werkervaring, bent zelfstandig, proactief en houdt van je vak. Je denkt in mogelijkheden en creatieve oplossingen. Je vindt het leuk om je te verdiepen in de branches waarbinnen onze cliënten zich begeven en de daarmee gemoeide belangen. Je bent een echte teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

En natuurlijk vinden we het gezellig als je onze vrijdagmiddagborrel bezoekt, meegaat op onze jaarlijkse kantoortrip en deelneemt aan tal van andere leuke kantooractiviteiten.

Wat bieden we je

Je komt terecht in een ervaren, gevarieerd en ondernemend team bestaande uit Simone van den Bergh, Peter de Boer, Debbie van de Laar, Nina van den Heuvel en Brigitte Vleer. Zij worden ondersteund door Hélène Beerlage. Jouw team heeft te maken met alle facetten binnen het arbeidsrecht, waarbij je moet denken aan individuele ontslagzaken, reorganisaties, disfunctioneringsproblemen, medezeggenschapsvraagstukken, het ontslaan en bijstaan van statutair bestuurders, advisering over relevante actualiteiten zoals de WAB, NOW 1, 2 en 3 regelingen en nog veel meer.

Ons verhaal

LXA The Law Firm is een jong – maar nu al toonaangevend en snel groeiend – top 50 advocatenkantoor. Binnen LXA werken we met een hecht en gedreven team van meer dan 60 medewerkers. Samen maken we het verschil door op maat juridische diensten te leveren van de hoogste kwaliteit. Wij bieden onze cliënten specialistisch, snel en pragmatisch (to-the-point, pro-actief en oplossingsgericht) advies en bijbehorende actie in en buiten de rechtbank