HRspecial-01-omzo3topj3kv2rklvrbxukzd98ur05y4p5v29psu7c

Wat ons bijzonder maakt

  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden
  • Veel zelfstandigheid
  • Persoonlijke groei

Jouw sterke punten

  • Scherpe denker
  • Een echte doener
  • Creatief in oplossingen
lamp-01-1-omzo3vkdwrnfpzhvks56zkiag0lhfk5ldf6189q1uw

Highlights

  • Al wel enige ervaring
  • Focus op het civiele bouw- en vastgoedrecht
  • Enthousiast en assertief

Wat ga je doen?

DHC Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in het centrum van de vestingstad Gorinchem met een uiteenlopende cliëntenkring van ondernemers, overheden en particulieren. Met onze specifieke kennis en ervaring staan wij als enthousiast team al jarenlang onze cliënten bij. Veel van onze cliënten zijn actief in de bouw- en vastgoedbranche. Je draait dan ook meteen mee in onze praktijk en krijgt volop gelegenheid om zelfstandig aan interessante zaken te werken. We bieden goede begeleiding en geven je ruimte om je verder te specialiseren en een eigen netwerk op te bouwen.

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Je bent al een paar jaar advocaat-medewerker met ervaring op het gebied van het civiele bouw- en vastgoedrecht. Je hebt de wens je kennis van deze rechtsgebieden verder te ontwikkelen door het volgen van een specialisatieopleiding en het behandelen van meer complexe zaken. Je bent een scherp denker, maar zeker ook een doener. Je staat stevig in je schoenen en durft beslissingen te nemen. We waarderen een out-of-the-box mentaliteit, op zoek naar creatieve oplossingen voor onze cliënten. Je bent enthousiast, assertief en ambitieus. Het lijkt je leuk om in Gorinchem te werken en onze bestaande bouw- en vastgoedpraktijk verder uit te bouwen.

Wat bieden we je

Je kunt rekenen op marktconforme arbeidsvoorwaarden maar dat is vanzelfsprekend. Je mag bij ons zowel thuis- als parttime werken, maar we waarderen het wel als je het grootste deel van de tijd op kantoor bent. We vinden het namelijk leuk als je bij de wekelijkse advocatenlunch bent. We doen ook regelmatig gezellige dingen met elkaar, variërend van de wekelijkse vrijdagmiddagborrel tot een jaarlijkse kerstviering (mét cabaret!). Tot slot krijg je bij DHC alle kansen om je te specialiseren, sterker nog, dat moedigen we graag aan.

Ons verhaal

DHC Advocaten is het grootste advocatenkantoor in Gorinchem en daar zijn we best trots op. Van oudsher heeft DHC veel trouwe cliënten uit de regio, al weten inmiddels ook veel cliënten daarbuiten ons te vinden. We houden ons vooral bezig met het ondernemingsrecht in ruime zin met een bijzondere focus op het bouw- en vastgoedrecht en insolventierecht. We werken voornamelijk voor ondernemingen in het MKB(+).Onze klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de snelheid en onze nuchterheid: wij adviseren ze in heldere en begrijpelijke taal. Daarnaast vinden ze het prettig dat we met ze meedenken en daarbij ook verder kijken dan ‘het dossier’.