8 maart 2021

Advocaat huurrecht & vastgoed

€3500 – €6500,- per maand
Bij Law&Pepper
te Eindhoven
bieden-01

Jouw sterke punten

 • Humor
 • Servicegerichtheid
 • Teamplayer
 • Pit
HRspecial-01

Wat ons bijzonder maakt 

 • Ontwikkelmogelijkheden
 • Thuiswerken
 • Parttime bespreekbaar
 • Leuke werksfeer
lamp-01

Highlights

 • Afgeronde WO opleiding Nederlands recht
 • Ervaring binnen het huurrecht
 • Uitstekende kennis van de Engelse taal
 • Gedrevenheid

Wat ga je doen

Onze huurrechtspecialisten adviseren en procederen over de meest uiteenlopende huurkwesties, zowel met betrekking tot woon- als bedrijfsruimte. Dat doen wij voor verhuurders en huurders van bedrijfsruimten (zoals institutionele beleggers en winkelketens) alsmede voor de professionele verhuurders van woonruimte (zoals woningcorporaties). Uiteraard denken we na over de diverse praktische tips waarmee we onze cliënten kunnen helpen.

Wij zoeken een advocaat met kennis van en ervaring met alle aspecten van het huurrecht, zoals huurprijsgeschillen, beëindigingen van huurovereenkomsten, branchebeschermingsdiscussies, gebrekendiscussies en heronderhandelingen van lopende huurovereenkomsten.

“Bij ons werken is geen enkele dag hetzelfde. Je moet jezelf en je team iedere dag uitdagen om voor het maximale resultaat te gaan”

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Wij zoeken een gedreven professional die zichzelf en ons iedere dag weer uitdaagt om het beste resultaat te behalen. Jouw humor en creatieve vermogen maakt dat klanten trouw aan je blijven en de weg naar jou weten te vinden. Een hoge mate van service gerichtheid zorgt ervoor dat jouw persoonlijke relaties mede zorgdragen voor de verdere uitbouw van de sectie.

Wat bieden we je

Bij ons werken betekent werken in een gezellig en gedreven team. Je krijgt de kans om jouw eigen praktijk op te bouwen en mede vorm te geven aan de sectie Huurrecht en Vastgoed. Naast een goed salaris ontvang je alles wat je nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren. Denk hierbij aan mogelijkheid tot sporten, laptop, opleidingsmogelijkheden.

Ons verhaal

Na een flink aantal jaren bij verschillende toonaangevende advocatenkantoren te hebben gewerkt, wilden wij zelf een mooi, niet te groot, specialistisch advocatenkantoor starten.
Een kantoor met korte lijnen en een persoonlijke aanpak door experts die complexe juridische geschillen omzetten in praktische oplossingen. En dit alles tegen een concurrerend uurtarief. Een alternatief zijn voor grote gespecialiseerde kantoren. Dat is wat ons in 2006 er toe bracht om VMBS Advocaten op te richten, tegenwoordig bekend onder de naam Law&Pepper Advocaten.

Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht & vennootschapsrecht, financieel recht & insolventierecht en huurrecht & vastgoed. Professionele partijen zoals bedrijven, banken, institutionele beleggers en woningcorporaties weten hun weg te vinden naar ons kantoor. Als onderdeel van de Alliott group kunnen wij gebruik maken van specialistische juridische en fiscale kennis in 70 landen wereldwijd. Gedreven door onze kernwaarden maakt dat wij dagelijks het verschil maken voor al onze relaties.

Law&Pepper Advocaten is aangesloten bij de Alliott Group. Dit is een internationale netwerkorganisatie die zich richt op de advocatuur, fiscale dienstverlening en accountancy. De 160 kantoren die onderdeel uitmaken van dit netwerk bevinden zich in 70 landen over de hele wereld. Deze kantoren zijn specialisten in hun vakgebied. Via dit internationale netwerk zijn wij in staat onze Nederlandse cliënten optimaal van dienst te zijn in het buitenland en helpen wij internationale cliënten hun juridische weg in Nederland vinden.