Advocaat bestuursrecht

HRspecial-01-omzo3topj3kv2rklvrbxukzd98ur05y4p5v29psu7c

Wat ons bijzonder maakt

  • Uitgebreide ontwikkelmogelijkheden
  • Toonaangevende praktijk
  • Gezonde work/life balance

Jouw sterke punten

  • Assertief
  • Zelfverzekerd
  • Ambitieus
  • Commercieel
lamp-01-1-omzo3vkdwrnfpzhvks56zkiag0lhfk5ldf6189q1uw

Highlights

  • Bij voorkeur 3 tot 7 jaar ervaring
  • Binding met de regio Limburg en Noord-Brabant
  • Analytisch sterk

Wat ga je doen?

Onze advocaten en juristen doen iedere dag wat nodig is om de ambities van onze cliënten te helpen realiseren. Met al het talent, de kennis en expertise die daarvoor nodig zijn, werken wij vanuit vestigingen in Maastricht, Venlo en Eindhoven voor (internationale) ondernemers en organisaties. Wij geloven in het bieden van slimme praktische oplossingen. Niet onnodig ingewikkeld en tijdrovend en zonder ellenlange verhalen. Wij bieden veel ruimte om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen, kansen te signaleren en nauw samen te werken met professionals uit andere praktijkgroepen. Wij zijn trots op onze informele sfeer, bij ons krijgt iedereen de ruimte om te groeien. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen. Wij zijn gedreven, met een commerciële instelling. Maar een gezonde work/life balance heeft bij ons hoge prioriteit.

Voor onze bestuursrechtpraktijk zoeken wij een advocaat (gevorderd, bij voorkeur 3 tot 7 jaar ervaring) met passie voor het vak, die meewerkt aan oplossingen voor onze cliënten. Ben je actief bij de overheid of in het bedrijfsleven maar op dit moment geen advocaat? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

 

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Je beschikt over een assertief karakter, bent zelfverzekerd, ambitieus, commercieel ingesteld en initiatiefrijk. Je denkt in oplossingen: voor cliënten heeft ‘oplossen’ meer waarde dan ‘gelijk krijgen’ en dat zie jij als geen ander. Je bent praktisch ingesteld en begrijpt de belangen van je cliënt, maar bezit ook juridische scherpte en procedeert als het nodig is graag. Je bent analytisch sterk, pragmatisch ingesteld en communicatief vaardig. Je beschikt uiteraard over uitstekende juridische kennis. Flexibiliteit en bereidheid te werken binnen de andere vestigingen waar en wanneer is voor jou vanzelfsprekend.

Onze cliënten zijn voornamelijk actief vanuit Zuid-Nederland (Noord-Brabant en Limburg). Binding met deze regio’s is een pré. Onze bestuursrechtpraktijk werkt intensief samen over de vestigingen heen.

Wat bieden we je

Naast een afwisselende en boeiende baan in een toonaangevende praktijk bieden we je ook aansprekende zaken zoals zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en voortdurende mogelijkheden om jezelf nog verder te ontwikkelen en carrière te maken. Wij stimuleren en ondersteunen je bij je persoonlijke ontwikkeling middels interne en externe cursussen en een persoonlijk opleidingsbudget. Bovendien krijg je veel ruimte voor eigen initiatief.

Ons verhaal

Groei is de natuurlijke staat van mensen en bedrijven. We willen en moeten vooruit. En het is de ambitie die ons voorwaarts duwt. Boels Zanders biedt ondernemers en organisaties extra kracht en kennis bij het realiseren van hun doelen. Met een enorme passie voor ons eigen vak helpen we cliënten bij dat van hen. Met alle kennis, expertise en creërend vermogen die daarvoor nodig zijn. Vanuit onze kantoren in Eindhoven, Venlo en Maastricht ondersteunen we cliënten door heel Nederland en ver daarbuiten. De expertise van onze 130 medewerkers, onder wie 80 advocaten, omvat verschillende specialismen die we inzetten voor ondernemingen, vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.