14 april 2021

Advocaat Arbeidsrecht

Salaris in overleg
Bij Arslan Ter Wee Advocaten
te Zwolle
Arslan Ter Wee Nobi
bieden-01

Jouw sterke punten

  • Gedreven
  • Ondernemend
  • Pragmatisch
HRspecial-01

Wat ons bijzonder maakt 

  • Open cultuur
  • Laagdrempelig
  • Betrokken
lamp-01

Highlights

  • 4+ jaar ervaring in het arbeidsrecht
  • 4 dagen per week ook bespreekbaar
  • Client staat voor jou centraal

Wat ga je doen

We bieden jou de mogelijkheid om in te stappen in een dynamische en interessante arbeidsrechtpraktijk. Samen met je collega’s werk je aan mooie zaken die ergens over gaan. Je krijgt veel vrijheid en vertrouwen om de praktijk vorm te geven.

Wat ons betreft bestaat jouw werk niet alleen uit juridische dossiers. Je krijgt de ruimte om daarnaast juridisch inhoudelijk bezig te gaan met thema’s die jouw interesse hebben. Denk dan aan het schrijven van publicaties of het volgen én geven van opleidingen of cursussen. De sectie verzorgt al jaren diverse trainingen en workshops om de kennis van HR-professionals en andere belangstellenden up-to-date te houden op het gebied van arbeidsrecht.

 

“Betrokken, bevlogen en strijdvaardig”

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding en je hebt een aantal jaren ervaring als advocaat arbeidsrecht. Je behandelt zelfstandig zaken op verschillende arbeidsrechtelijke terreinen. Dat kunnen individuele (ontslag)dossiers zijn, maar ook meeromvattende zaken over bijvoorbeeld personeelsbeleid, reorganisaties of arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn benieuwd naar wie jij bent als persoon en wat je zoekt in jouw werk als advocaat. Wanneer je bij ons past? Je bent ondernemend en gedreven, kwaliteiten die je inzet om het doel van jouw cliënten te bereiken. Dat belang staat immers voorop. Daarbij streef je altijd naar een goede balans tussen de juridische en praktische kant van een zaak.

Je hebt zowel oog voor detail als voor het grote geheel. Je bent adviseur, probleemoplosser en sparringpartner, kunt snel schakelen en combineert een analytische blik met praktische oplossingen. Je bent in staat om de verschillende wensen en belangen van onze cliënten te herkennen en daarop in te spelen. De praktijk is erg afwisselend, geen zaak is hetzelfde en jouw werkweek bestaat uit een combinatie van adviseren, procederen en onderhandelen.

Onze voorkeur gaat uit naar een advocaat met minimaal vier jaar ervaring op het gebied van het arbeidsrecht. Maar heb je die ervaring nog niet helemaal en zou je toch graag met ons in gesprek gaan, neem dan gerust contact met ons op.

Wat bieden we je

We bieden jou een fulltime dienstverband, maar een werkweek van vier dagen is wat ons betreft ook mogelijk. We zoeken altijd naar maatwerk, dus ook over de invulling van jouw positie en arbeidsvoorwaarden gaan we graag met je in gesprek.

Ons verhaal

Arslan Ter Wee advocaten is een kantoor dat zich met name richt op ondernemers, zowel op zakelijk als particulier gebied. Met een groep veelzijdige specialisten staan we bedrijven en particulieren uit het hogere segment bij in uiteenlopende kwesties. Onze roots liggen in Zwolle, maar we zijn in de afgelopen 17 jaar uitgegroeid tot een regionaal kantoor met cliënten uit het hele land. We kiezen bewust voor dienstverlening gericht op ondernemers, zodat we hen de ondersteuning kunnen bieden die zij nodig hebben. Wij werken daarom graag in teamverband, zowel binnen kantoor alsook met andere (juridisch) adviseurs.