8 februari 2022

Werkstudent fiscaal

Salaris in overleg
Bij Schipper Accountants
te oa. Roosendaal
Schipper accountants Nobi
bieden-01

Jouw sterke punten

  • Communicatief vaardig
  • Nieuwsgierig
  • Aanpakker
HRspecial-01

Wat ons bijzonder maakt 

  • Flexibele werktijden
  • Goede privé – werk balans
  • Persoonlijke ontwikkeling
lamp-01

Highlights

  • WO student fiscale economie of fiscaal recht
  • 16 tot 40 uur beschikbaar
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel

Wat ga je doen

In deze rol binnen de belastingadviespraktijk ondersteun je je collega’s bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je kunt je fiscale kennis die je tijdens je studie hebt opgedaan in de praktijk brengen en levert een actieve bijdrage binnen het team. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het opstellen van belastingaangiften, het uitzoeken van fiscale vraagstukken en het voorbereiden van fiscale (advies)werkzaamheden. Op deze manier kun je kennis maken met ‘het werkende leven’ en is dit je kans om uit te zoeken of wij jouw werkgever voor de toekomst zijn.

“Ik word de beste versie van mezelf door de vrijheid die ik heb om mijn werk te doen op de manier die ik denk dat goed is”.

Wat hopen we dat je ons komt brengen

Je bent wo student fiscale economie of fiscaal recht en wilt graag werkervaring naast je studie opdoen. Je vindt het leuk om klanten te adviseren en bent communicatief sterk. Je bent nieuwsgierig, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en steekt graag je handen uit de mouwen. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden en ziet het als een uitdaging om kwalitatief goed werk te leveren. Omdat je werkt naast je studie zijn we flexibel in de dagen die je kunt werken: van een dag per week tot een dag of 4 als je dat prettig vindt. Wij passen ons wel aan.

Wat bieden we je

Als Schipper Accountants willen wij graag de adviseur naast de ondernemer zijn. Onze klanten willen zich vooral bezighouden met ondernemen en wij zien het als onze taak om op een professionele, persoonlijke en no-nonsense wijze hen in alle aspecten van het ondernemen te ondersteunen. Hierdoor zijn je werkzaamheden ontzettend divers. Geen specialisatie of krappe kaders, maar een leerproces waarin je alle facetten van het fiscale vak raakt.

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. We zullen je helpen het maximale uit jezelf en je tijd bij ons te halen. Dit doen we onder andere door ons mentorsysteem, waarin je één mentor krijgt aangewezen die je regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met ruim 350 collega’s staan we vanuit onze 9 vestigingen elke dag weer klaar om onze klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance. Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf!

Ons verhaal

Ondernemers werken elke dag met passie, visie en ambities in hun bedrijf. Bij Schipper streven we ernaar dat ondernemers dit met vertrouwen kunnen doen. Vertrouwen in zichzelf, in het team en in het bedrijf. En in ons, als persoonlijke accountant en adviseur. We staan als sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon naast de ondernemer. We ontzorgen, ondersteunen en bieden een bron van inzicht.